Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuję dodatek obiadowy na bazie brokuła, ogórków kiszonych i czerwonej cebuli. Surówka łatwa, zdrowa i smaczna.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7982
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 267
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 102
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2160
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 669
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7982
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 267
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 102
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2160
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 669
Składniki
Brokuł dokładnie opłukać. Następnie odsączyć z wody. Zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Można też zetrzeć ogórki kiszone. Ja je drobno pokroiłam. Pokroić też drobno cebulę. Czosnek przepuścić przez praskę. Wymieszać składniki sosu winegret. Polać nim surówkę. Następnie całość wymieszać.