Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa sałatka z buraczkami czerwonymi z dodatkiem jabłka i ogórka kiszonego , idealna do drugiego dania , jak również jako dodatek do pieczonego mięsa czy kiełbasy .
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1137
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 164
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 211
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1137
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 164
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 211
Składniki
Ugotowane, ostudzone buraczki obierz i zetrzyj dowolnie na tarce na małych lub dużych oczkach, obrane jabłko i marchewkę również . Cebule pokrój w kostkę a ogórki w półplasterki .
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj , dodaj sok z cytryny i olej , dopraw do smaku solą , pieprzem i cukrem . Przed podaniem wstaw do lodówki na pół godziny .