Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, orzeźwiająca surówka, która zachwyci domowników i gości.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 207
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 896
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 498
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666463
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 207
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 896
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 498
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666463
Składniki
Cukinię umyć , utrzeć na tarce o grubszych otworach. Marchewkę obrać , utrzeć na tarce o grubszych otworach.
Paprykę umyć pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, pokroić w kostkę , dodać do cukinii.
Żurawinę opłukać, dodać, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem, dodać i jeszcze raz wymieszać.