Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i chrupiąca surówka z cukinii i marchewki.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11898
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16251
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5190
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11898
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16251
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5190
Składniki
Cukinie umyj, cebulę, marchewki i czosnek obierz, następnie pokrój w cienkie plasterki na mandolinie.
Z podanych składników zagotuj zalewę i wrzuć pokrojone warzywa. Gotuj około 3-5 minut żeby były chrupiące, następnie odcedź na sicie. Podaj do drugiej dania .