Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i chrupiąca surówka z cukinii i marchewki.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Cukinie umyj, cebulę, marchewki i czosnek obierz, następnie pokrój w cienkie plasterki na mandolinie.
Z podanych składników zagotuj zalewę i wrzuć pokrojone warzywa. Gotuj około 3-5 minut żeby były chrupiące, następnie odcedź na sicie. Podaj do drugiej dania .