Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalna w przygotowaniu surówka z zaledwie 3 składników. Możesz zaserwować jako przystawkę lub dodatek do dania obiadowego. Najlepiej smakuje podana od razu po przygotowaniu.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1564
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 872
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1564
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 872
Składniki
Do przygotowania surówki najlepiej, jeśli skorzystasz ze spiralnej tarki, dzięki niej warzywa będą mieć kształt przypominający makaron spaghetti. Jeśli nie dysponujesz takim sprzętem, zetrzyj cukinię, marchewkę i jabłko na tarce o dużych oczkach.
Zrób sos. Do słoiczka wlej sok z cytryny, oliwę i miód. Dopraw solą i pieprzem. Słoiczek zakręć i potrząśnij nim energicznie kilka razy.
W misce umieść warzywa i jabłko, polej od razu sosem. Całość dokładnie wymieszaj.