Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalna w przygotowaniu surówka z zaledwie 3 składników. Możesz zaserwować jako przystawkę lub dodatek do dania obiadowego. Najlepiej smakuje podana od razu po przygotowaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34143
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1345
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113591
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34143
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1345
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113591
Składniki
Do przygotowania surówki najlepiej, jeśli skorzystasz ze spiralnej tarki, dzięki niej warzywa będą mieć kształt przypominający makaron spaghetti. Jeśli nie dysponujesz takim sprzętem, zetrzyj cukinię, marchewkę i jabłko na tarce o dużych oczkach.
Zrób sos. Do słoiczka wlej sok z cytryny, oliwę i miód. Dopraw solą i pieprzem. Słoiczek zakręć i potrząśnij nim energicznie kilka razy.
W misce umieść warzywa i jabłko, polej od razu sosem. Całość dokładnie wymieszaj.