Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z młodej kalarepki jest bardzo smacznym i łatwym do przygotowania dodatkiem do dania z mięsem.
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16920
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej...
Odsłon: 476
Błyskawiczna i smaczna zupa paprykowa, którą przygotujesz z zaledwie kilku sk...
Odsłon: 57
Kuchnia kurpiowska bazuje na produktach roślinnych – warzywach, kaszach, ziem...
Odsłon: 2698
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16920
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej...
Odsłon: 476
Błyskawiczna i smaczna zupa paprykowa, którą przygotujesz z zaledwie kilku sk...
Odsłon: 57
Kuchnia kurpiowska bazuje na produktach roślinnych – warzywach, kaszach, ziem...
Odsłon: 2698
Składniki
Kalarepkę i marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, włożyć do miski. Dodać pokrojone w kosteczkę kiszone ogórki.
Wsypać posiekaną cebulę razem ze szczypiorem. Jabłko umyć i zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny.
Pomidorki koktajlowe umyć i pokroić na połówki.Wszystkie przygotowane składniki połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.