Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z młodej kalarepki jest bardzo smacznym i łatwym do przygotowania dodatkiem do dania z mięsem.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 339
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1404
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 339
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1404
Składniki
Kalarepkę i marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, włożyć do miski. Dodać pokrojone w kosteczkę kiszone ogórki.
Wsypać posiekaną cebulę razem ze szczypiorem. Jabłko umyć i zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny.
Pomidorki koktajlowe umyć i pokroić na połówki.Wszystkie przygotowane składniki połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.