Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka ze świeżych warzyw. Czarna rzepa zawiera potas, żelazo, wapń, magnez, siarkę, fosfor i mnóstwo witamin. Warto włączyć ją do swojego menu.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 881
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 808
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 277
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 881
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 808
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 277
Składniki
Składniki sosu mieszamy. Kapustę szatkujemy. Marchew i rzepę obieramy i ścieramy na tarce, na dużych oczkach. Warzywa mieszamy z sosem, wkładamy do lodówki na co najmniej pół godziny. Przed podaniem posypujemy sezamem.