Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , chrupiąca surówka z kapusty włoskiej z dodatkiem warzyw idealna do dań mięsnych i rybnych.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 392
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1186
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 235
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 392
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1186
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 235
Składniki
Kapustę poszatkuj drobno , posól i odstaw na godzinę . Cebule obierz pokrój w paski . Ogórka umyj nie obieraj pokrój w pół plasterki . Paprykę i pomidory w kostkę . Jabłko i marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach .
Wszystkie składniki wymieszaj , dodaj odciśniętą kapustę włoską , dopraw do smaku solą i pieprzem .
Składniki na sos połącz ze sobą dodaj do surówki , wszystko dokładnie wieszaj . Smacznego .