Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka doskonale nadaje się do smażonej ryby, a święta za pasem więc warto ją wypróbować.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35746
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1223
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1763
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6055
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35746
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1223
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1763
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6055
        
        
                Składniki
Kapustę drobno kroimy, marchewkę, cebulę i jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Dodajemy olej, sól. pieprz, cukier. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Pozostawiamy na 10 min do tzw. "przegryzienia się" składników. Do dekoracji można użyć świeżego koperku. Życzę smacznego :)