Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka doskonale nadaje się do smażonej ryby, a święta za pasem więc warto ją wypróbować.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2145
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7049
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1141
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2145
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7049
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1141
Składniki
Kapustę drobno kroimy, marchewkę, cebulę i jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Dodajemy olej, sól. pieprz, cukier. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Pozostawiamy na 10 min do tzw. "przegryzienia się" składników. Do dekoracji można użyć świeżego koperku. Życzę smacznego :)