Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio były gołąbki, a do gołąbków przyda się porządna surówka. Doskonale nada się surówka z kiszonym ogórkiem, dzięki któremu jest bardzo wyrazista w smaku. Jest to idealna propozycja zwłaszcza dla tych co lubię kwaskowe smaki. Zapraszam :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 312
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 717
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 312
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 717
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
Kapustę białą umyć i posiekać. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórki również zetrzeć na tarce. Kapustę kiszoną również trochę posiekać. Koperek także siekamy.
Tak przygotowane składniki wymieszać ze sobą. Doprawić solą, pieprzem i skropić oliwą z oliwek.
Smacznego :)