Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie słodkiej marchewki i ostrego chrzanu to idealny dodatek do obiadu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Marchewki obierz, opłucz i zetrzyj na tarce o małych oczkach. Dodaj majonez, sok z cytryny i chrzan.
Wszystko razem wymieszaj i dopraw solą i świeżo zmielonym pieprzem. Ostrość surówki uzyskamy dodając mniej lub więcej chrzanu. Surówka idealnie pasuje do mięsa lub ryby. Polecam.