Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 22
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 19172
Ciasto francuskie ze śliwkami nawiązuje do klasycznych, francuskich wypieków...
Odsłon: 954
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 22
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 19172
Ciasto francuskie ze śliwkami nawiązuje do klasycznych, francuskich wypieków...
Odsłon: 954
Składniki
Młodą kapustę obrać z liści zewnętrznych i drobno poszatkować Cebulkę dymkę drobno posiekać, osobno białą cześć, osobno zieloną. Kapustę i białą część cebulki przełożyć do miski i posolić, ugniatać, aż stanie się delikatna i miękka. Na koniec dodać sok z cytryny, pieprz do smaku, posiekany koperek, zieloną część dymki, miód i oliwę. Całość wymieszać.