Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka kusząca smakiem surówka z kapusty pekińskiej. Dodatki do kapusty to ogórek zielony i cebula a także przyprawy i przygotowany sos. Surówka szybko została zjedzona.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 345
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 345
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Kapustę pekińską obrać z brzydkich liści a następnie poszatkować. Cebulę po obraniu pokroić w drobną kostkę. Ogórek zielony umyć i osuszyć , a następnie pokroić w niezbyt grubą kostkę. Wszystko razem wymieszać doprawić solą do smaku. Surówkę przełożyć do szklanej salaterki. Sos; składniki sosu połączyć ze sobą ,dokładnie wymieszać. Na 10 minut przed podaniem surówkę polać sosem i udekorować pomidorem i plasterkami ogórka.