Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka kusząca smakiem surówka z kapusty pekińskiej. Dodatki do kapusty to ogórek zielony i cebula a także przyprawy i przygotowany sos. Surówka szybko została zjedzona.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 70
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 680
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10949
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2347
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 70
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 680
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10949
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2347
Składniki
Kapustę pekińską obrać z brzydkich liści a następnie poszatkować. Cebulę po obraniu pokroić w drobną kostkę. Ogórek zielony umyć i osuszyć , a następnie pokroić w niezbyt grubą kostkę. Wszystko razem wymieszać doprawić solą do smaku. Surówkę przełożyć do szklanej salaterki. Sos; składniki sosu połączyć ze sobą ,dokładnie wymieszać. Na 10 minut przed podaniem surówkę polać sosem i udekorować pomidorem i plasterkami ogórka.