Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka kusząca smakiem surówka z kapusty pekińskiej. Dodatki do kapusty to ogórek zielony i cebula a także przyprawy i przygotowany sos. Surówka szybko została zjedzona.
 
         
         
         
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25864
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3012
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25864
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3012
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
 
         
         
                Składniki
Kapustę pekińską obrać z brzydkich liści a następnie poszatkować. Cebulę po obraniu pokroić w drobną kostkę. Ogórek zielony umyć i osuszyć , a następnie pokroić w niezbyt grubą kostkę. Wszystko razem wymieszać doprawić solą do smaku. Surówkę przełożyć do szklanej salaterki. Sos; składniki sosu połączyć ze sobą ,dokładnie wymieszać. Na 10 minut przed podaniem surówkę polać sosem i udekorować pomidorem i plasterkami ogórka.