Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak jakoś jesiennie nas naszło. Ostry w smaku por plus słodka dojrzała gruszka czego chcieć więcej. Mogłabym jeść ją non stop.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 187
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7977
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 187
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7977
Składniki
Pora i gruszki myjemy. Pora kroimy w cienkie półplasterki, gruszki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pora i gruszki mieszamy w misce, skrapiamy sokiem cytryny, dodajemy cukier. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i jogurt. Dokładnie mieszamy. Gotowe.