Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak jakoś jesiennie nas naszło. Ostry w smaku por plus słodka dojrzała gruszka czego chcieć więcej. Mogłabym jeść ją non stop.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1777
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14318
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19448
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1777
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14318
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19448
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13130
Składniki
Pora i gruszki myjemy. Pora kroimy w cienkie półplasterki, gruszki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pora i gruszki mieszamy w misce, skrapiamy sokiem cytryny, dodajemy cukier. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i jogurt. Dokładnie mieszamy. Gotowe.