Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 71
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 47
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 71
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 47
Składniki
Do miseczki wycisnąć sok z cytryny ,dodać cukier ,rozmieszać aż cukier się rozpuści. Miąższ awokado wybrać porcjami przy pomocy łyżeczki ,skropić sokiem z cytryny z cukrem ,obsypać dużą szczyptą soli i pieprzu ,polać oliwą, odstawić na ok. 5 min. W tym czasie drobno pokroić ogórek i szczypior, a rukolę na większe kawałki. Wszystko połączyć i dokładnie wymieszać. Przed podaniem schłodzić.