Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1457
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 310
Polecam.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1457
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 310
Polecam.
Odsłon: 1012
Składniki
Do miseczki wycisnąć sok z cytryny ,dodać cukier ,rozmieszać aż cukier się rozpuści. Miąższ awokado wybrać porcjami przy pomocy łyżeczki ,skropić sokiem z cytryny z cukrem ,obsypać dużą szczyptą soli i pieprzu ,polać oliwą, odstawić na ok. 5 min. W tym czasie drobno pokroić ogórek i szczypior, a rukolę na większe kawałki. Wszystko połączyć i dokładnie wymieszać. Przed podaniem schłodzić.