Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12596
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1429
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13664
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5745
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12596
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1429
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13664
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5745
Składniki
Do miseczki wycisnąć sok z cytryny ,dodać cukier ,rozmieszać aż cukier się rozpuści. Miąższ awokado wybrać porcjami przy pomocy łyżeczki ,skropić sokiem z cytryny z cukrem ,obsypać dużą szczyptą soli i pieprzu ,polać oliwą, odstawić na ok. 5 min. W tym czasie drobno pokroić ogórek i szczypior, a rukolę na większe kawałki. Wszystko połączyć i dokładnie wymieszać. Przed podaniem schłodzić.