Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8255
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2827
Polecam.
Odsłon: 1470
Polecam.
Odsłon: 432
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8255
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2827
Polecam.
Odsłon: 1470
Polecam.
Odsłon: 432
Składniki
Szalotki obrać ,zrumienić na maśle ,ciągle mieszając posypać cukrem ,smażyć jeszcze 5 min. Zalać czerwonym winem ,dodać sól ,pieprz ,tymianek i czosnek. Dusić bez przykrycia na małym ogniu ,aż wyparuje połowa płynu ,przyprawić octem.