Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochani dziś bardzo szybki przepis na szparagi w szynce parmeńskiej, które smakują wyjątkowo. Są pyszne, chrupiące rozpływają się w ustach.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 100
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22299
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 138
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 100
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22299
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 138
Składniki
Szparagi myjemy, odłamujemy twarde i zdrewniałe końce. Na środek plastra szynki kładziemy po kilka szparagów, następnie zawinąć w szynkę. Naczynie do zapiekania posmarować oliwą. Ułożyć roladki, doprawić przyprawą z czosnkiem natur, solą, pieprzem. Na wierzchu położyć świeży tymianek, wiórki masła, posypać żółtym serem, skropić sokiem z cytryny i oliwą.
Usmażyć jajko sadzone. Naczynie wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni i pieczemy około 12 minut.