Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochani dziś bardzo szybki przepis na szparagi w szynce parmeńskiej, które smakują wyjątkowo. Są pyszne, chrupiące rozpływają się w ustach.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8457
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6854
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4681
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327274
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8457
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6854
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4681
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327274
Składniki
Szparagi myjemy, odłamujemy twarde i zdrewniałe końce. Na środek plastra szynki kładziemy po kilka szparagów, następnie zawinąć w szynkę. Naczynie do zapiekania posmarować oliwą. Ułożyć roladki, doprawić przyprawą z czosnkiem natur, solą, pieprzem. Na wierzchu położyć świeży tymianek, wiórki masła, posypać żółtym serem, skropić sokiem z cytryny i oliwą.
Usmażyć jajko sadzone. Naczynie wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni i pieczemy około 12 minut.