Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyk który znamy szpinak i smietana a tutaj takie cudooo
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 173
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 37
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 173
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 37
Składniki
Prosty przepis Szpinak przerzucić na sitko i dokładnie opłukać i osuszyć na papierowym ręczniku gdy już to zrobimy musimy umyć gruszki i obrać potem pokroić w bardzo cienkie plasterki potem bierzemy patelnię najlepiej o grubym dnie lub patelnia z powłoką ceramiczną na patelnię dajemy masło oraz szpinak blanszujemy i mieszamy aż zmieni konsystencję potem zdejmujemy z ognia gdy przestygnie dodajemy śmietanę oraz czosnek sól i pieprz do smaku Porada Rób wszystko powoli na małym ogniu bo inaczej sos się zwarzy gdy dasz szybko śmietanę jeśli chcesz czuć się bezpiecznie możesz do blanszowanego szpinaku dolać wody to zapobiegnie przypalaniu . Na końcu ma wierzch dajemy ser pokrojony w kostkę i gruszki w plasterki Porada Gdy mamy już wszystko gotowe a goście się spóźniają to kilka minut w mikrofali powinno załatwic sprawę ser się rozpuści smacznego