Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to sposób na wykorzystanie czerstwego pieczywa a jednocześnie otrzymujemy przekąskę zdrowszą niż sklepowe chipsy,
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 993
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2172
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 993
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2172
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Składniki
1. kromki chleba pokroić w kostkę, posypać przyprawami, można odrobinę skropić wodą, żeby przyprawy lepiej trzymały się pieczywa, 2. na patelni rozgrzać niewielką ilość oleju, wyłożyć kostki chleba, zmniejszyć gaz do minimum, podpiec na rumiano smacznego