Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi powoli się kończy, więc trzeba go jeszcze wykorzystać. Ja najbardziej lubię te z wody, tradycyjnie podane z masełkiem i bułką tartą :)
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 11
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10236
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 191
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 36
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 30
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 11
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10236
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 191
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 36
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 30
Składniki
Szparagi umyć, obrać, odciąć twarde końcówki. Gotować w posolonej wodzie do miękkości ok.20 min.
Masełko rozpuścić, a następnie dodać bułkę tartą i dokładnie wymieszać.
Ugotowane szparagi wyciągną z wody, odcedzić i polać zasmażką. Uwaga!!! Nie wylewajcie wody, zrobicie z niej pyszną zupę. Przepis na moim profilu https://smaker.pl/przepis-szparagowa,117608,pelen-brzuszek.html
Smacznego :)