Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi powoli się kończy, więc trzeba go jeszcze wykorzystać. Ja najbardziej lubię te z wody, tradycyjnie podane z masełkiem i bułką tartą :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 746
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 746
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Składniki
Szparagi umyć, obrać, odciąć twarde końcówki. Gotować w posolonej wodzie do miękkości ok.20 min.
Masełko rozpuścić, a następnie dodać bułkę tartą i dokładnie wymieszać.
Ugotowane szparagi wyciągną z wody, odcedzić i polać zasmażką. Uwaga!!! Nie wylewajcie wody, zrobicie z niej pyszną zupę. Przepis na moim profilu https://smaker.pl/przepis-szparagowa,117608,pelen-brzuszek.html
Smacznego :)