Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 326
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5133
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4901
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45140
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 707
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 326
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5133
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4901
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45140
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 707
Składniki
Ogórek obrać ze skórki, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Posolić, odstawić na 10-15 minut.
Listki mięty drobno posiekać. Ogórek odcisnąć z nadmiaru soku. Jogurt przełożyć do miski, dodać pokrojoną miętę, ogórek i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko dokładnie wymieszać, posolić do smaku.
Podawać do grillowanych lub smażonych mięs lub z chlebkiem pita.