Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i delikatny w smaku sos do wędlin.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8625
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3058
Polecam.
Odsłon: 1853
Polecam.
Odsłon: 536
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8625
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3058
Polecam.
Odsłon: 1853
Polecam.
Odsłon: 536
Składniki
Wykonanie: Ogórek zetrzeć na tarce, odcedzić z niego wodę. Do miąższu dodać ser, jogurt, zmiażdżony czosnek i przyprawy. Pod koniec dodać ocet. Wymieszać i rozlać do słoiczków. Tak przygotowany sos można przechowywać 3 tygodnie w lodówce.