Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański sos który jest bardzo dobrym dodatkiem do naszego dania i każdy makaron, placki ziemniaczane, gołąbki, kasza, ziemniaki czy pizza nabierze lepszego smaku :)
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1691
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 137
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 207
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 533
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 275
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1691
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 137
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 207
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 533
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 275
Składniki
1. Posiekać czosnek i pokroić wszystkie warzywa 2. Wlać olej i wrzucać warzywa co 2-3 minuty (oprócz pomidorów)
3. Dodać sól i pieprz i gotować do momentu aż warzywa będą miękkie 4. Wrzucić pomidory , koncentrat i szklankę wody
5. Przykryć pokrywką i dusić 5-10 min. 6. Przerzucić warzywa do blendera i dodać do niego bazylię i pietruszkę.