Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miała być mizeria ale postanowiłam dodać pomidory, szczypior i koper. Wyszło pysznie i orzeźwiająco.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1629
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 819
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1629
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 819
Składniki
Warzywa i zioła myjemy i osuszamy. Ogórka kroimy w cienkie plasterki. Solimy i odstawiamy aby puściły sok. Odlewamy nadmiar. Dodajemy pokrojonego w 8 pomidora, posiekany szczypior i koper. Wlewamy śmietanę. Przyprawiamy pieprzem i białym octem winnym. Ponownie mieszamy. Najlepiej smakuje jak odstawimy do lodówki na min. 30 min.