Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miała być mizeria ale postanowiłam dodać pomidory, szczypior i koper. Wyszło pysznie i orzeźwiająco.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14016
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15845
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14016
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15845
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Składniki
Warzywa i zioła myjemy i osuszamy. Ogórka kroimy w cienkie plasterki. Solimy i odstawiamy aby puściły sok. Odlewamy nadmiar. Dodajemy pokrojonego w 8 pomidora, posiekany szczypior i koper. Wlewamy śmietanę. Przyprawiamy pieprzem i białym octem winnym. Ponownie mieszamy. Najlepiej smakuje jak odstawimy do lodówki na min. 30 min.