Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was propozycję na Wielkanoc a mianowicie pieczeń z jajem jeżeli zechcecie skorzystać
maszynka do mięsa, nóż, forma do pieczenia
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 459
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4347
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 3590
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 459
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4347
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 3590
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i dokładnie wymasować do połączenia się ze sobą wszystkich składników
Masę mięsną przełożyć do naczynia w którym można piec, ułożyć jajka ugotowane na twardo i nakryć pozostawioną resztą masy mięsnej. Piec w piekarniku ustawionym na 200 stopni przez godzinę plus czas na rozgrzanie, po upieczeniu pozostawić do całkowitego ostygnięcia
Pieczeń po ostygnięciu bardzo ładnie się kroi, dla większej ilości osób w rodzinie wystarczy zwiększyć ilość składników