Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki baranek często gości na naszym wielkanocnym stole.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2242
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1350
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 507
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3516
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1159
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2242
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1350
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 507
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3516
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1159
Składniki
Kostkę masła ustawić na dłuższym, wąskim boku i wyciąć sylwetkę baranka. Z odciętego masła zrobić wełenkę tzn. przeciskać małe porcje masła przez wyciskarkę do czosnku i przylepiać do baranka. Można zrobić rogi - u mnie z papryki i oczy np. z goździków. Udekorować wg uznania. Miłej zabawy i smacznego.