Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki baranek często gości na naszym wielkanocnym stole.
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 47
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 672
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 47
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 672
Składniki
Kostkę masła ustawić na dłuższym, wąskim boku i wyciąć sylwetkę baranka. Z odciętego masła zrobić wełenkę tzn. przeciskać małe porcje masła przez wyciskarkę do czosnku i przylepiać do baranka. Można zrobić rogi - u mnie z papryki i oczy np. z goździków. Udekorować wg uznania. Miłej zabawy i smacznego.