Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zaproponuję wam pieczony boczek i pachwinę wieprzową marynowaną w sosie sojowym i majeranku
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 330
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29599
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9037
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 764
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 330
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29599
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9037
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 764
Składniki
Mięso obsypać wszystkimi przyprawami podanymi w składnikach, natrzeć je i pozostawić na noc w lodówce
Mięsa przełożyć do blaszki i piec w zimnym piekarniku ustawionym na 200 stopni przez godzinę i 45 minut łącznie z rozgrzaniem piekarnika, w trakcie pieczenia podlewać wodą w sumie 400 ml
Upieczone mięsa nadają się także na kanapki