Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zaproponuję wam pieczony boczek i pachwinę wieprzową marynowaną w sosie sojowym i majeranku
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 96
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31249
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 96
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31249
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Mięso obsypać wszystkimi przyprawami podanymi w składnikach, natrzeć je i pozostawić na noc w lodówce
Mięsa przełożyć do blaszki i piec w zimnym piekarniku ustawionym na 200 stopni przez godzinę i 45 minut łącznie z rozgrzaniem piekarnika, w trakcie pieczenia podlewać wodą w sumie 400 ml
Upieczone mięsa nadają się także na kanapki