Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zaproponuję wam pieczony boczek i pachwinę wieprzową marynowaną w sosie sojowym i majeranku
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32575
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 54
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32575
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 54
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Składniki
Mięso obsypać wszystkimi przyprawami podanymi w składnikach, natrzeć je i pozostawić na noc w lodówce
Mięsa przełożyć do blaszki i piec w zimnym piekarniku ustawionym na 200 stopni przez godzinę i 45 minut łącznie z rozgrzaniem piekarnika, w trakcie pieczenia podlewać wodą w sumie 400 ml
Upieczone mięsa nadają się także na kanapki