Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny wiosenny domowy sos, najlepiej smakuje z jajkiem i młodymi ziemniakami
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 68
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 733
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 352
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4963
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 68
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 733
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 352
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4963
Składniki
margarynę rozpuścić , dodać mąkę i zrobić zasmarzkę, lekko zrumienić, podlać zimną wodą zagotować ciągle mieszając, (wody tyle aby powstała zawiesina gęstości sosu), dodać kostkę rosołową pokrojony drobno koperek i śmietanę , wegetę do smaku. ( zagotować).
margarynę rozpuścić , dodać mąkę i zrobić zasmarzkę, lekko zrumienić, podlać zimną wodą zagotować ciągle mieszając, (wody tyle aby powstała zawiesina gęstości sosu), dodać kostkę rosołową pokrojony drobno koperek i śmietanę , wegetę do smaku. ( zagotować).