Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna kapusta z koperkiem. Kapusta jest bardzo smaczna, może być jedzona solo lub być dodatkiem do dań mięsnych. Ja uwielbiam ją z żeberkami i młodymi ziemniakami. Ważne żeby kapusty nie rozgotować, ma być chrupka.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10031
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2656
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1802
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 675
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3893
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10031
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2656
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1802
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 675
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3893
Składniki
Kapustę przekrawamy na pół, wycinamy głąb, a połówki drobno szatkujemy. Poszatkowaną kapustę umieszczamy w garnku. Zalewamy wodą. Dodajemy sól, pieprz, ziele angielskie, liście laurowe i garnek przykrywamy przykrywką. Kapustę gotujemy na małej mocy palnika przez około 15 minut. Na oleju podsmażamy pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Do cebuli dodajemy mąkę i smażymy przez około minutę. Zasmażkę przelewamy do garnka z kapustą, mieszamy i całość zagotowujemy. Do kapusty dodajemy też posiekany koperek, mieszamy, w razie potrzeby doprawiamy.