Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe masło migdałowe nie ma sobie równych. Przygotowane na bazie naturalnych składników cudownie smakuje i długo zachowuje swoją świeżość. Zobaczcie, jak w kilka chwil przygotować ten niezwykły dodatek do pieczywa i deserów.
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 23
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 471
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1497
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 152
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 23
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 471
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1497
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 152
Składniki
Migdały prażymy przez kilka minut na patelni. Uprażone przesypujemy do blendera, dodajemy cynamon, olej, sól oraz miód i miksujemy na gładką masę. Gotowe masło migdałowe przekładamy do słoiczka.