Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe masło migdałowe nie ma sobie równych. Przygotowane na bazie naturalnych składników cudownie smakuje i długo zachowuje swoją świeżość. Zobaczcie, jak w kilka chwil przygotować ten niezwykły dodatek do pieczywa i deserów.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Składniki
Migdały prażymy przez kilka minut na patelni. Uprażone przesypujemy do blendera, dodajemy cynamon, olej, sól oraz miód i miksujemy na gładką masę. Gotowe masło migdałowe przekładamy do słoiczka.