Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe masło migdałowe nie ma sobie równych. Przygotowane na bazie naturalnych składników cudownie smakuje i długo zachowuje swoją świeżość. Zobaczcie, jak w kilka chwil przygotować ten niezwykły dodatek do pieczywa i deserów.
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2125
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10209
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 982
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2125
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10209
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 982
Składniki
Migdały prażymy przez kilka minut na patelni. Uprażone przesypujemy do blendera, dodajemy cynamon, olej, sól oraz miód i miksujemy na gładką masę. Gotowe masło migdałowe przekładamy do słoiczka.