Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe masło migdałowe nie ma sobie równych. Przygotowane na bazie naturalnych składników cudownie smakuje i długo zachowuje swoją świeżość. Zobaczcie, jak w kilka chwil przygotować ten niezwykły dodatek do pieczywa i deserów.
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 470
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 107
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17476
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 381
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 8780
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 470
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 107
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17476
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 381
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 8780
Składniki
Migdały prażymy przez kilka minut na patelni. Uprażone przesypujemy do blendera, dodajemy cynamon, olej, sól oraz miód i miksujemy na gładką masę. Gotowe masło migdałowe przekładamy do słoiczka.