Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe masło migdałowe nie ma sobie równych. Przygotowane na bazie naturalnych składników cudownie smakuje i długo zachowuje swoją świeżość. Zobaczcie, jak w kilka chwil przygotować ten niezwykły dodatek do pieczywa i deserów.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Migdały prażymy przez kilka minut na patelni. Uprażone przesypujemy do blendera, dodajemy cynamon, olej, sól oraz miód i miksujemy na gładką masę. Gotowe masło migdałowe przekładamy do słoiczka.