Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakują polane sosem, w towarzystwie sztuki mięsa
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17609
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1756
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15234
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4746
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8981
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17609
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1756
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15234
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4746
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8981
Składniki
Ugotowane ziemniaki obierz i wystudź. Surowe ziemniaki obierz i zetrzyj na tarce na małych oczkach. Dwa rodzaje ziemniaków połącz, dodaj mąkę i sól. Formuj średniej wielkości kulki. Gotuj w osolonym wrzątku przez ok. 8-10 minut.