Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Trochę inna wersja ziemniaków do obiadu ,którą pamiętam z dzieciństwa.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10586
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6114
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5344
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12978
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10586
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6114
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5344
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12978
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4733
Składniki
Ziemniaki pokroić w półtalarki ,cebulę w kostkę. Wymieszać składniki razem z oliwą. Doprawić do smaku solą ,pieprzem oraz octem.