Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie. Ziemniaczki przygotowane do pieczenia w piekarniku. Takie ziemniaczki po upieczeniu mogą być bazą do obiadu, do potraw z grilla itp. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, miska, nóż, ręcznik papierowy,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1268
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 673
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1268
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 673
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Składniki
Ziemniaki po obraniu umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym , nastepnie pokroić w ćwiartki czy na ósemki, włożyć do miski , polać olejem i posypać przyprawami i dobrze wymieszać. Opcjonalnie oprószyć tymiankiem i majerankiem. Tak przygotowane ziemniaki wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku do miękkości. Smacznego
Ziemniaki gotowe do podania.