Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie. Ziemniaczki przygotowane do pieczenia w piekarniku. Takie ziemniaczki po upieczeniu mogą być bazą do obiadu, do potraw z grilla itp. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, miska, nóż, ręcznik papierowy,
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 645
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8709
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1913
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 645
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8709
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1913
Składniki
Ziemniaki po obraniu umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym , nastepnie pokroić w ćwiartki czy na ósemki, włożyć do miski , polać olejem i posypać przyprawami i dobrze wymieszać. Opcjonalnie oprószyć tymiankiem i majerankiem. Tak przygotowane ziemniaki wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku do miękkości. Smacznego
Ziemniaki gotowe do podania.