Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane ziemniaki pasują do każdych dodatków mięsnych i jarskich. Uwielbiam ze świeżą maślanką lub kefirem.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Ugotować obrane ziemniaki, odcedzić, przecisnąć przez praskę lub pognieść dokładnie pałką. Do pogniecionych ziemniaków dodać masło i mleko, wymieszać i wyrobić je na jednolitą masę. Polać tłuszczem z wytopionym boczkiem i cebulką. W/g uznania posypać zieloną pietruszką i koperkiem. Gorące podawać z ulubionymi dodatkami.