Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone w papierze do pieczenia w maśle ziołowym, podane z sosem czosnkowym
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Ugotowałam ziemniaki w mundurkach, można ugotować wyszorowane młode. Każdego ziemniaka nakroiłam na krzyż i nałożyłam na ziemniaki po łyżce masła ziołowego. Ziemniaki zawinęłam w papiloty, papier nie przywiera i nie pali się na grillu.
Ziemniaki ugrillowałam.
Ziemniaki są kremowe i pachnące grillem najlepiej smakują z sosem czosnkowym. Smacznego :)