Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli brakuje Wam pomysłu na niedzielny obiad, którym zachwycicie niejedno podniebienie i wszyscy dookoła okrzykną Was mistrzami kuchni :-) podaję przepis na moją ulubioną pastę, która znakomicie nadaje się do ożywienia zwykłego sosu pomidorowego lub natarcia przeznaczonego do grillowania mięsa, warzyw lub ryb, jak też do wybornego Schabu duszonego w mleku aromatyzowanym rozmarynem :)
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12120
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 25
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2125
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 218
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12120
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 25
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2125
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 218
Składniki
1. Wszystkie składniki przełóż do malaksera i zmiksuj na pastę. 2. Zamkniętą w szczelnym pojemniczku pastę możesz przechowywać w lodówce przez kilka dni.