Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli brakuje Wam pomysłu na niedzielny obiad, którym zachwycicie niejedno podniebienie i wszyscy dookoła okrzykną Was mistrzami kuchni :-) podaję przepis na moją ulubioną pastę, która znakomicie nadaje się do ożywienia zwykłego sosu pomidorowego lub natarcia przeznaczonego do grillowania mięsa, warzyw lub ryb, jak też do wybornego Schabu duszonego w mleku aromatyzowanym rozmarynem :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 648
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2810
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 925
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1679
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14555
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 648
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2810
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 925
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1679
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14555
Składniki
1. Wszystkie składniki przełóż do malaksera i zmiksuj na pastę. 2. Zamkniętą w szczelnym pojemniczku pastę możesz przechowywać w lodówce przez kilka dni.