Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli brakuje Wam pomysłu na niedzielny obiad, którym zachwycicie niejedno podniebienie i wszyscy dookoła okrzykną Was mistrzami kuchni :-) podaję przepis na moją ulubioną pastę, która znakomicie nadaje się do ożywienia zwykłego sosu pomidorowego lub natarcia przeznaczonego do grillowania mięsa, warzyw lub ryb, jak też do wybornego Schabu duszonego w mleku aromatyzowanym rozmarynem :)
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16855
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 636
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 4032
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 433
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16855
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 636
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 4032
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 433
Składniki
1. Wszystkie składniki przełóż do malaksera i zmiksuj na pastę. 2. Zamkniętą w szczelnym pojemniczku pastę możesz przechowywać w lodówce przez kilka dni.