Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten wspaniały napój najlepiej smakuje w wersji schłodzonej, doskonale gasi pragnienie w upalne dni i uzupełnia poziom elektrolitów. Arbuz to wyjątkowo smakowity owoc, a przy tym prawdziwa bomba witaminowa. Zawiera wit. A, C, B1i B6, magnez, potas, miedź i mangan.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Składniki
Arbuza obierz ze skóry, usuń pestki i pokrój na małe kawałki. Następnie go zblenduj.
W szklance rozetrzyj miętę z cukrem, dodaj sok cytrynowy. Dodaj do tego zblendowanego arbuza, zamieszaj.
Dodaj kostki lodu, udekoruj miętą i plasterkiem limonki.