Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zaskoczyć gości podczas świątecznego spotkania? Przygotuj bombardino, czyli wyjątkowy napój alkoholowy, który zachwyci każdego! Ten włoski trunek to idealnie zbalansowane połączenie likieru i bitej śmietany. Sprawdź, jak przygotować przepysznego drinka bombardino.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 197
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16239
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 82
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 219
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 197
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16239
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 82
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 219
Składniki
Delikatnie wlej likier do małego garnka i podgrzewaj na małym ogniu przez kilka minut. Podgrzewając likier, co chwilę go mieszaj. Nie gotuj likieru zbyt długo.
Likier przelej do wysokiej szklanki lub kieliszka. Dodaj bitą śmietanę i posyp kawą lub kakao do dekoracji.