Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hitem tego lata nie jest już tonic espresso, a bumlee cofee, czyli połączenie mocnego espresso z sokiem z pomarańczy. Kawę z tym niecodziennym dodatkiem serwuje się na zimno z kostkami lodu. Napój świetnie sprawdza się w upalnie dni, niesamowicie orzeźwia i dodaje energii.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2268
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 162
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2268
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 162
Składniki
Przygotuj kawę espresso i odstaw do całkowitego wystudzenia.
Pomarańczę dokładnie umyj. Przekrój na pół i wyciśnij 100 ml soku (najlepiej, jeśli sok będzie klarowny bez pulpy).
Sok z pomarańczy przelej do szklanki, wlej espresso. Dodaj kilka kostek lodu. Serwuj od razu po przygotowaniu.