Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem kawa z hiszpańskim rodowodem. A właściwie trochę kawa, a trochę deser. Jest bardzo słodka, bardzo mocna i od razu stawia na nogi.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1208
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14811
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 833
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1208
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14811
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 833
Składniki
Café bombón warto podać w przezroczystych naczyniach, bo wygląda bardzo efektownie. Na dno szklanki dajemy mleko skondensowane słodzone. Nalewamy espresso - powoli, najlepiej po łyżce, aby zachować warstwy. Górę można udekorować odrobiną mlecznej pianki, ale nie jest to konieczne. Gotowe! Kawę przed wypiciem mieszamy.