Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem kawa z hiszpańskim rodowodem. A właściwie trochę kawa, a trochę deser. Jest bardzo słodka, bardzo mocna i od razu stawia na nogi.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13321
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13321
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Café bombón warto podać w przezroczystych naczyniach, bo wygląda bardzo efektownie. Na dno szklanki dajemy mleko skondensowane słodzone. Nalewamy espresso - powoli, najlepiej po łyżce, aby zachować warstwy. Górę można udekorować odrobiną mlecznej pianki, ale nie jest to konieczne. Gotowe! Kawę przed wypiciem mieszamy.