Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy Kubuś smaczny nie tylko dla dzieci polecam
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2845
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3919
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 637
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3854
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2845
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3919
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 637
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3854
Składniki
Dynie obieram kroję w kostkę tak samo marchew i jabłka wrzucam do garnka i zalewam wodą i sok z cytryn dodaję i gotuję do miękkości warzyw i jabłek rozgotować ć trzeba nawet ,gotowa masę bulderuję partiami i przecieram przez sito wtedy dodaję cukier mieszam gotowy soczek wlewam do butelek lub słoiczków ,pasteryzuję na mokro 10 do 15 minut od momentu zagotowania wody ,słoiki odwracam do góry dnem a w przypadku butelek wyjmuję i odstawiam do ostygnięcia .Po dokładne wykonanie zapraszam na film