Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i pachnąca. W sam raz na długie zimowe wieczory.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30942
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4633
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30942
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4633
Składniki
Połamaną czekoladę rozpuszczamy na małym ogniu z mlekiem i śmietanką(100ml). Dodajemy kakao i cynamon. Mieszamy do momentu połączenia składników.
Pozostałe 50 ml śmietanki ubijamy z pół łyżeczki cukru.
Gorącą czekoladę przelewamy do kubków, dekorujemy bitą śmietaną i cynamonem.