Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale rozgrzewa w mroźne zimowe dni oraz działa kojąco na pierwsze oznaki przeziębienia a przede wszystkim świetnie smakuje!!!! Przepis i zdjęcie są autorstwa mojego Męża:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3635
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3788
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 652
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3635
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3788
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 652
Składniki
Żółtka z cukrem utrzeć do białości. Piwo wlać do garnka i podgrzać, następnie wlać utarte żółtka z cukrem. Delikatnie wymieszać i grzać piwko do takiej temperatury jaką lubimy pić. Wlać do kufla i delektować się w miłym towarzystwie:))