Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy grzaniec z przyprawami i... koglem-moglem! Spróbujcie, jakie to dobre!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36654
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3688
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 543
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2932
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36654
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3688
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 543
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2932
Składniki
Piwo przelej do garnka i podgrzej. Dodaj cynamon i goździki.
W oddzielnym naczyniu ubij żółtka jaj z cukrem.
Następnie dodawaj do masy jajecznej po odrobinie podgrzanego piwa i cały czas mieszaj. Gotowy napój przelej do szklanek.