Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbata oczyszczająca z dodatkiem kminku, kopru i imbiru wspaniale wpływa na układ pokarmowy. Dzięki kurkumie działa przeciwzapalnie i przeciwwirusowo.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Korzeń imbiru posiekaj na mniejsze części. Wszystkie składniki prócz soku z cytryny umieść w większym naczyniu lub dzbanku do parzenia herbaty i zalej wrzącą wodą.
Trzymaj pod przykryciem przez 10-15 minut. Po tym czasie przecedź napar przez sito.
Wlej sok z cytryny i zmieszaj.