Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic tak nie rozgrzewa w jesienno-zimowe chłody jak kubek gorącej herbaty. Napar z dodatkiem imbiru, cytryny, cynamonu, goździków, anyżu i miodu bądź soku malinowego doda Wam rumieńców i umili nawet najbardziej ponury dzień.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3742
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 925
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34209
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 556
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3742
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 925
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34209
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 556
Składniki
Cytrynę umyj i pokrój na plasterki. Imbir obierz, pokrój na cienkie paseczki. Oba składniki rozłóż równomiernie do 4 kubków. Dodaj po 3 goździki, jednej lasce cynamonu, jednej łyżeczce miodu i jednej gwiazdce anyżowej. Całość zalej gorącym naparem z czarnej herbaty.
Herbatę zamieszaj w kubkach. Podawaj od razu po przygotowaniu.