Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic tak nie rozgrzewa w jesienno-zimowe chłody jak kubek gorącej herbaty. Napar z dodatkiem imbiru, cytryny, cynamonu, goździków, anyżu i miodu bądź soku malinowego doda Wam rumieńców i umili nawet najbardziej ponury dzień.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 130
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 234
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 130
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 234
Składniki
Cytrynę umyj i pokrój na plasterki. Imbir obierz, pokrój na cienkie paseczki. Oba składniki rozłóż równomiernie do 4 kubków. Dodaj po 3 goździki, jednej lasce cynamonu, jednej łyżeczce miodu i jednej gwiazdce anyżowej. Całość zalej gorącym naparem z czarnej herbaty.
Herbatę zamieszaj w kubkach. Podawaj od razu po przygotowaniu.