Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rozgrzewający kompot ze słodkich gruszek idealny do jesiennego obiadu.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 155
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 253
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 155
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 253
Składniki
Gruszki obieramy i kroimy na ćwiartki. Wodę gotujemy i dodajemy do niej przygotowane gruszki oraz cukier, miód i kardamon. Gotujemy 10 minut następnie odstawiamy do lekkiego przestygnięcia aby owoce jeszcze puściły sok. Pijemy na ciepło bądź też na zimno jak kto woli.