Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasie upałów nikt nie tęskni za zwykłą kawą. Za to mrożona i owszem cieszy się powodzeniem. Polecam mój przepis.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 85
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 137
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4197
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8662
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 85
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 137
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4197
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8662
Składniki
Przygotować espresso i wystudzić. Następnie przelać do kielicha blendera razem z kostkami lodu i dwiema gałkami lodów. Wszystko razem zmiksować. Przelać do filiżanek lub pucharków. Dołożyć po gałce lodów. Lody posypać drobno startą czekoladą. Od razu podawać.