Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasie upałów nikt nie tęskni za zwykłą kawą. Za to mrożona i owszem cieszy się powodzeniem. Polecam mój przepis.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8505
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 552
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8505
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 552
Składniki
Przygotować espresso i wystudzić. Następnie przelać do kielicha blendera razem z kostkami lodu i dwiema gałkami lodów. Wszystko razem zmiksować. Przelać do filiżanek lub pucharków. Dołożyć po gałce lodów. Lody posypać drobno startą czekoladą. Od razu podawać.