Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny, zdrowy, sycący, w sam raz na jesienne wzmocnienie organizmu i poprawę humoru :-)
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 4
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 770
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2084
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4076
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 4
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 770
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2084
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4076
Składniki
Owoce pokroić na kawałki i utrzeć blenderem na gładką masę. dodać miód i sok z cytryny oraz mleko. Wszystko dokładnie zmiksować do połączenia składników. Można przechować w lodówce (banany ciemnieją). Smacznego :-)