Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny z serii orzeźwiających koktajli. Cóż, począć skoro na zewnątrz upał, upał i jeszcze raz upał. Trzeba sobie jakoś radzić i umilać czas. Koktajl jest na bazie zielonej herbaty. Wiem, że nie wszyscy za nią przepadają, zapewniam jednak, że jej smak jest minimalnie wyczuwalny w tym konkretnym koktajlu.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 31
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 20
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 333
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 31
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 20
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 333
Składniki
Zieloną herbatę zalać szklanką wrzątku, zaparzyć pod przykryciem, wystudzić. Do blendera włożyć banana pokrojonego na kawałki, zmielone orzechy, mleko, miód oraz napar z zielonej herbaty. Wszystko razem zblendować, przelać do szklanek, schłodzić przed podaniem.
Smacznego.